Enigma Enigma

dvornik_patriot

2020-07-04 05:33:56 eye-2 93   — comment 0

Жорсткий напад на Петра.

З боку Тимошенко. Може говорити тільки про одне. Вона боїться. Здавалось би - чому саме зараз треба нападати на одного з своїх,хто її в 13 році , разом з Майданом,опозиціонерку ,як і Петро та Яценюк, витягнув з в'язниці, коли на нього й так вже навішано купу собак та підозр? Вона його валить. З остервенінням.

Не вистачає сил в суді. Петро набирає обертів та популярності. Її тремтяча душа відчула новий жах приходу Петра до влади. Не вважаючи на те що невдовзі може розпочатись повномасштабна війна з РФ. 

Не зважаючи на те що Петро єдиний хто може реально протистояти кремлю. Вона злигалася з Коломоєм та відпрацьовує його вказівки,як і Банкової. Не владу мочить а опозицію. Це нонсенс. Алергічна реакція.

 Драка реальна. Звісно що ми до цього звикли. Але дивлячись зі сторони,коли західні партнери вже самі кричать - гов,стоп!  - Юля штурмує бастіони. Йде ва-банк. Знаючи що він би так не поступав. Що його ось-ось посадять чи змусять виїхати. 

Почнеться воля. Для Юлі та Зелі. Країну переділять між БЮТом, Слугою та ОПЗЖ . Фактично буде проросійська ширка. 

Не зрозуміла роль Михо. Невже він ще надіється що Медведчук,взявши владу ,разом з ОПЗЖ , його залишать при владі?

Посадять разом з Петром чи виженуть. Хиткий баланс Захід-Схід зараз в руках Міхо. Він спостерігає. Надіється.

Вчора я послухав інтер'ю Міхо Гордону. Цікаве інтерв'ю. Багато нового почув. Рекомендую. Головне що він сказав - путін маньяк. Схиблений на владі та диктатурі. 

З таким сусідом що дорвавсь до влади нам немає шансів вижити якщо не згуртуватись. І тут не до антикорупційних схем,тим більше від Юлі. Тому Захід і стурбований.

Бо росія буде використовувати всі шляхи повалення влади та й опозиції. Росію задовольнить лишень одна опозиція - ОПЗЖ - бувші риги. 

Тому Юлю знов використовують як затравку для майдану. Тільки з боку опозиції і НА одного з своїх. Що говорить нам про те що Банкова її купила. Тобто - Коломойський. Банкова ще надіється що під тиском Заходу їй ще вдасться зберегти незалежність вад Бені. Тому Беня діє через Юлю - тисне на Банкову та Петра разом. Формуючи власну гру. Проросійську по суті. 

Павуки в банці заметушилися не вчасно. Симпатії народу різко зміщуються в бік регіоналів. Бо цей срач нікому не сподобається. Прибрати б їх усих, та часу мало. Росія на горизонті.

Тому на майдан - Табу. Петру час ділитися. 

Якось я казав що Петро допустив велику помолку. Вірніше - багато помилок. Треба виправляти. На що надіється? Знов прийти до влади - нічого не втративши? Ми не Захід. Тут потрідна жертва. Має відректися від бізнесу. Взагалі. 

Хоча б номінально. Головне щоб Рошен припинив діяльність. Не може чи не хоче - його справа. Це дратівник для публіки. В Юлі "нічого" , в Бойка - "нічого", в одного Петра - Рошен. По всьому Києву. Так не буває.

В політиці - вождь, будь ти хоч сім п'ядів во лбу - має бути голим-босим та стурбованим. За народ. Інакше ніяк.

Тому ніша поки що пуста. Радєтєля за нарід. Юля пильно приміряє але не вірять. Петро не мичить ні телиться. Думає всидіти на двох стільцях - палкого опозиціонера та бізнесмена. Ні. Не вийде. Посадять та створять майдан для путіна.

Тобто - використають за призначенням. Путін вже не упусте шанс поквитатися з ним та з нами всіма разом. Все коту під хвіст. Юля викрутиться. 

Отака куйня малята. Сумно. За Петра. Щось він не допетрує. В політиці. Загрався. З такими друзями - опозиціонерами грати треба крупники мазками а не з під поли. Це не преферанс. Потрібен жест. Час ділитися.

З 52.00

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma