Enigma Enigma

Enigma

2019-10-02 09:54:44 eye-2 3021   — comment 7

Зміна системи нарахування рейтингу

Вітаємо шановіні автори та читачі сайту.

Ми змушені були піти на крок перерахування рейтингу в межах сайту та зміни коефіційєнтів нарахування в зв'язку з тим, що окремі групи авторів користуючись певними можливостями нарахування рейтингу і високих коефіцієнтів вдалися до організованої накрутки рейтингів. Також ми зупинили діяльність біля 200 ботних акаунтів, які теж ставили рейтинги обраним авторам.
На даний момент система оцінювання працюватиме наступним чином:

  • Користувачі з рейтингом від 1 до 100 даватимуть 1 бал рейтингу
  • Користувачі з рейтингом від 100 до 1000 даватимуть 2 бали рейтингу
  • Користувачі з рейтингом від 1000 до 10000 даватимуть 5 балів рейтингу
  • Користувачі з рейтингом від 10000 даватимуть 10 балів рейтингу

Така система нарахування балів збереже певний рівень авторитету в авторів з більшим рейтингом і в той же час дасть можливості росту для нових авторів не створюючи при цьому "космічний" розрив.

Рейтинг авторів, матеріалів та коментарів було перераховано згідно цієї системи оцінок для того, щоб не було розбіжностей між рейтингом на матеріалах та загальним рейтингом авторів.

В цілому позиції авторів залишилися приблизно на своїх місцях з деяким невеликим зміщенням та зменшенням загальної цифри.

Приносимо вибачення, за незручності, які виникли в зв'язку з такими діями з нашого боку. Не всі поведінкові та логічні моменти вдалося врахувати на початковому плануванні системи рейтингу для Enigma.UA

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma