Enigma Enigma

dvornik_patriot

2019-09-15 04:51:13 eye-2 75   — comment 7

знов про єдінство протилежностей

На цей раз в пропаганді. Ставлю комент. Мій-Ткачу. Аде доповню. Усі роки війни з РФ, багато хто , бажаючи помститися - росії, критикує їх матірними словами,і це добре, проте недальновидно. 

Справа в тім що воно має зворотню дію. В нас є такі механізми що ми -весь час бороними скривженого. Та ще й ,надмірно -негативна оцінка опонента -підвищує зацікавленість в інших,до об'єкту критики. 

Так ми формуємо протилежні табори,які складаються не за логікою,що нам хотілося б а -протилежною.

З одного боку -коли ми лаємо когось то ми виплескуємо свою негативну енергію і нам від того краще. З іншого - солідарні в нашім стремлінні ,теж себе краще почувають. Але - ті хто "не в темі" тобто нейтрали , чи -навпаки, симпатики критикуємого - сприймають цю критику на себе. Навіть нейтрали. Бо вони не в темі бо не задумувалисб над тим, а програма захисту скривженого -не спить. Вона змушує нейтрала ставати на бік скривженого,в очах нейтрала.

В данному разі - росію. Тобто - росія будучи агресором,отримує симпатика ,з табору нейтрала,саме із-за невмілих дій критикуючого. Отакі діла,малята.

Так само скажу і про ж2. Тут є автори та коментатори,що активно перебирають цю тему. Не раджу. Бо спрацьовує все навпаки. Як я і описав вище.

Далі йде сапме цікаве,на мій погляд. Автор критикуючий ж2,сам того не бажаючи(??) ,робить навпаки. Отакої.

Трохи розгорну. Якщо ж2 це - продвинуті євреї то хохли .це продвинуті українці. Перші себе зарекомендували в усьому світі ,як народ що вижив і продовжує укріплювати свій суверінітет ,в своїй новій державі, другі показали себе - навпаки , тими хто розвалює власну державу.

Так,ви можете сказати що то не самі українці її розвалюють,то ,мовляв, хохли ,в змові з ж2, розтягують Україну по офшорах, частково це так. Але в мене питання. Чому українці пасуть задніх? Де робота,позитив та бажання робити краще? Нема.

То чи може краще не топити одних ,щоб на їхньому тлі виглядати кращими,як підліток -хуліган -що лупцює очкарика за те що той вивчив уроки а він прокурив свій буквар, а -навпаки ,використовувати ту саму "ж2" ,в користь Україні та просування світом?

Та складається враження що хтось не розуміючи цього робить росії велику послугу, вихолощуючи з України козирі,та лишаючи на сам на сам з тими самими 73 % що купилися на рубель-двадцять , обіцянок олігархічного протеже?

ТОму з "ж2ю" тема закрита. Вона підняла Америку та піднімає Китай. А товариш Гітлер,разом з товаришем Сталіним ,на "ж2і" зламали собі зуби. Не раджу повторювати. Раджу брати за приклад та товаришувати побільше. Але на користь Україні а не Ізраїлю.

Бо в нас цікава йде тенденція. Ми самі нічого не робимо,самі проспали путіна а потім деремося,як ті самі москалі російської імперії - бий ж2,спасай росію. До сих пір рятують. В лайні. 

-----------------------------

Далі за текстом- сам комент ,за ради якого все і писалося. 

Якось ви забули про вчення Геббельса. Навіть більше! Бо в СРСР - чим більше приховували інформацію -тим більше нею цікавилися і запам'ятовували її. Ось ,наприклад, к-фільми про Захід. СРСР їх друкував ,або з класики, стараючись всунути туди "свої" моральні цінності, або - сам щось вигадував,як сатиру. І мав зворотній еффект. Наприклад. Усі к-фільми з фантастики,про Захід, нами ковталися неперемелюючи, також - детективи та кримінальні драми. Де - СРСР зображав їх кращими ніж вони є. Мабуть щоб не палитися,та щоб ми ковтали приховану моральну компоненту,навчали нас моралі. А вийшло навпаки! Бо ми не звертали уваги на прихований скепсис і дивились на красиву гру акторів ,з вишуканими манерами та побутом. Цим - СРСР сформував позитивний імідж Заходу та підвищену цікавість до нього. В результаті - лавина цікавості народу СРСР проломила "залізний зановісь" і Захід увірвався до нас. Неочікувано та брудно. Різною порнухою та сумнівними вестернами з бандитами-чого нам ніколи не показували в СРСР. Так що головне не повторити помилок СРСР ,щоб наш,вже - український народ, не мав дефіциту інформації про росію. Бо вона притягує. Та що раджу подивитись Савіка,хоча б за виступ Хмари. Цього достатньо щоб ,на тлі, "прозеленої" передачі - вкинути зерно сумніву в саму команду -Зе. Крапку там поставив Клімкін,блискучим виступом. Раджу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma