Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2019-09-11 19:49:08 eye-2 3360   — comment 3

Звільнені моряки Порошенко про морський похід - ми все зробили правильно (Відео)

П'ятий Президент України Петро Порошенко особисто привітав військових моряків зі звільненням з полону російських окупантів.

Про це він розказав у своєму Фейсбуці:

"Пишаюся нашими моряками «Бердянська», «Нікополя» та «Яни Капу», які усі як один вирішили продовжувати військову службу на морі. І будуть боротися за деокупацію Азовського моря і всіх наших територій.

Витримку наших хлопців, їхню мужність, їхню мудрість, їхню вірність військовій присязі бачив увесь світ. І навіть у російській тюрмі на них дивилися як на героїв. Хлопці розповіли, що навіть самі росіяни дивувалися, що українці так борються за своїх.

Ніхто не залишиться не покараним за знущання над честю українського військового. У прийнятий нами «Азовський пакет» санкцій потрапили усі, хто віддавав накази, санкціонував, вів незаконні слідчі дії, хто приймав судові рішення по арешту моряків. І ми маємо захищати Азовське узбережжя Маріуполя, Бердянська, забезпечувати військову присутність, підтверджувати український статус Керченської протоки і деокупації Азовського моря.

Сьогодні особисто потиснув руку кожному. І навіть отримав запрошення на весілля до Андрія Ейдера. Для всієї України ви назавжди залишитеся легендами і прикладом незламного духу українського воїна."

 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma