Enigma Enigma

Tsyhipa Serhiy

2021-11-29 09:23:32 eye-2 3979   — comment 1

Зворотній відлік вже пішов

Зворотній відлік преZEдентського строку вже клацає. І досить гучно. А в головах ЗЕленої світи "найвеличнішого політика сучасності" тільки одне: яким чином зостатися при владі ще на один термін? Бо ж до платні в конвертах, відкатів та можливістю бути "вершителями доль" звикають швидко.

Але на шляху до другого терміну всієї цієї шобли-йо#ли є кілька підводних каменів. Перший - це передвиборча обіцянка ЗЕ не йти на другий термін. Ну тут таке: керівник "95-го кварталу" справжній господар свого слова: слово дав, слово забрав.

Другий - це строкові парламентські вибори восени 2023-го, які навіки поховають бажання ЗЕбобиків зостатися ще при владі. Спробувати якимось чином протащити через ВР або Конституційний суд теоретично можна, але наслідки для ЗЕ_КО будуть просто катастрофічними. І будь-хто його зміне на президентському посту з вірогідністю 90% відкриє через силовиків кримінальне провадження і таки засадить ЗЕ за грати. Тому гратися із Законом не варто, це не сцена.

А третій - це сама особа пана Зеленського, яка вже знаходиться на межі нервового зриву. Його не шпиняє та не висміює тільки лінивий журналіст чи ЛСД (Лідер Суспільної Думки). І така незвага суспільства до "гаранта Конституції" поступово загонить політичні амбіції цієї особи в труну. Де, зрештою, їм саме і місце.

Єдиний, на мій погляд, вихід для Зеленського є... добровільний вихід у відставку. Так саме у 2007-му мав би зробити Ющенко, пославшись на свою хворобу. Але він до останнього чіплявся за владу, довівши свій рейтинг до 5%. У випадку добровільної відставки ЗЕ міг би зберегти до себе щось на кшталт поваги з боку українського суспільства.

Та він, знаходячись під підбором Єрмака, ніколи на такий крок не піде... на жаль...

 

Нравится

Комментировать

Поделиться

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma