Enigma Enigma

Интересности

2020-10-20 13:30:21 eye-2 3228   — comment 0

Автоматичні ворота: полегште щоденну рутину

Ще кілька років тому, автоматичні ворота купити могли лише люди із високим соціальним статусом, адже ціна на них була досить високою. Сьогодні ж, завдяки збільшенню пропозицій на ринку, такі конструкції стали доступними для широкого загалу.

Завдяки розвитку технологій, у минуле відійшов некомфортний ручний спосіб відкриття воріт. Також прогрес вплинув і на інші функції таких вхідних конструкцій. Що отримує власник автоматичних воріт?

Якщо раніше звичайні ворота виконували радше функцію входу на певну територію, то зараз вони головним чином відповідають за безпеку. Автоматичні ворота можливо оснастити захисним механізмом, який буде спрацьовувати кожного разу, коли зловмисник буде намагатися дістатися на закриту ділянку. Така система блокує відкривання воріт, тому злодії жодним чином не зможуть потрапити на Ваше подвір'я. Таким чином Ваша сім'я та майно будуть перебувати у повній безпеці.

Надійність

Всупереч поширеному стереотипу, автоматичні ворота вирізняються значною надійністю. Звичайно, на ринку присутні моделі, які не відповідають європейським стандартам якості, і покупців переважно приваблює ціна, однак, запевняємо, на воротах економити не варто.

Якщо Ви плануєте придбати такі в'їзні конструкції, рекомендуємо Вам звернутися до компанії «Stankor». Тут Ви зможете придбати надійні автоматичні ворота, які прослужать Вам багато років.

Естетичність

Автоматичний механізм можливо встановити на ворота будь-якого типу. Такі новітні системи зовсім невеликі і складаються переважно із невеличкого блока управління та опор.

Отже, Ви можете вибрати будь-які ворота, які будуть гармоніювати із дизайном Вашого подвір'я. Доступні як ковані конструкції, які дозволяють оглянути ділянку зовні, так і суцільні ворота, які повністю закривають двір від поглядів сторонніх людей.

Комфорт

Люди, які уже встановили автоматичні ворота відмічають, що вони надзвичайно практичні у користуванні. Вони можуть бути обладнані дистанційним керуванням, що дозволяє відкривати та закривати ворота здалеку. Тільки уявіть: на вулиці падає дощ, а Ви відчиняєте та зачиняєте ворота не виходячи із автомобіля. Така опція дозволяє зберегти сили, час та здоров'я.

Енергозаощадження

Сучасні автоматичні системи не використовують багато електроенергії, тому Вам не варто перейматися через додаткові оплати. Також при відсутності чи перебоях у постачанні електрики, ворота можна відкрити вручну.

Однозначно, автоматичні ворота можуть принести у Ваше життя полегшення щоденної рутини. З перших днів Ви відчуєте переваги автоматизованих в'їзних конструкцій, а вже через тиждень не зможете згадати, як Ви жили без них раніше.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma