Enigma Enigma

Интересности

2020-10-23 10:53:52 eye-2 3241   — comment 0

Чорна п'ятниця у Stylus.ua

Скоро настане довгоочікувана Чорна п'ятниця, яка принесе грандіозний обвал цін на всі категорії товарів: смартфони, планшети, смарт-годинники, одяг, взуття та інші речі. Тому якщо ви давно мрієте про новий гаджет, то Black Friday — той час, коли варто оновитися. Розповідаємо, що можна буде придбати зі знижкою в інтернет-магазині «Стилус».

Black Friday sale на stylus.ua

Якщо ви в очікуванні неймовірних знижок, то залишилося потерпіти всього місяць і дочекатися Чорної п'ятниці. У цей день діє лише одне правило, якого дотримуються всі: встигнути купити, поки не купив інший. У чорну п'ятницю в Stylus усі товари будуть розбиті на категорії, і в кожній категорії очікуються знижки до 70%. Ви зможете придбати за зниженою ціною:

  • iPhone, MacBook, AirPods та іншу техніку Apple;

  • смартфони Xiaomi, Samsung, Apple, Huawei та інших брендів;

  • ноутбуки та планшети;

  • фотоапарати та об'єктиви;

  • ТВ, аудіо- та відеотехніку і т.д.

Купуйте на Чорну п'ятницю планшети, електронні книги, зовнішні акумулятори або чохли на телефон — знижки будуть абсолютно на все.

Що ви повинні знати про Чорну п'ятницю?

Чорну п'ятницю в Україні проводити почали зовсім недавно. Розпродаж прийшов до нас із США, де така акція проводиться щорічно після Дня подяки. Починається сезон різдвяних розпродажів, і американці часто навіть беруть відгули на роботі, щоб встигнути закупитися новинками.

Зазвичай Black Friday не проходить одним днем, а триває кілька днів. Тому в більшості магазинів акційні ціни актуальні ще й у вихідні.

Звідки з'явилася назва Чорна п'ятниця?

З чим у вас асоціюється термін Black Friday? Готові посперечатися, що з холодним осіннім днем, коли ви біжите зігріватися теплими знижками в улюблений торговий центр, а після вдалого шопінгу влаштовуєте смачний перекус на фуд-корті. Але так було не завжди. Раніше термін Black Friday асоціювався з величезними заторами на дорогах. Всі поспішали встигнути роздобути товар зі знижкою, через що утворювалися затори, тому п'ятницю і назвали чорною.

Через час з'явилось більш позитивне трактування Чорної п'ятниці. Її стали пов'язувати з англійською ідіомою in the black, яка в перекладі означає «позитивний баланс» або «вихід в плюс». Ці терміни використовуються в бухгалтерії. Зазвичай бухгалтери відзначають прибуток чорним кольором, а збитки червоним, і в день масштабних розпродажів прибуток величезний. Тому таку п'ятницю назвали чорною. Не так давно в Америці спробували змінити назву свята на «Велику п'ятницю», але цей варіант не прижився.

Заходьте на акційну сторінку stylus.ua і купуйте техніку, про яку мріяли, за низькими цінами.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma