Enigma Enigma

BlackPR

2024-06-05 15:03:41 eye-2 4485   — comment 0

DINO SAPIENS,   або   НЕЛЮДЬ, ЯК ВОНА Є

Ця газетна стаття була написана мною дуже давно. Але чи не проглядаються за її словами докази нелюдського походження ЗЕ та його обранців, які зараз винесені безмежною дурістю виборців на вершину влади?

 

 

Старі герої ніколи не вмирають:

вони знову з'являються у продовженнях.

  М. Муркок

 

Словом «нелюдь» завжди позначалися істоти, які до людей відношення не мають, крім зовнішнього більш-менш людиноподібності. «Нелюдь» - завжди негативне слово, під яким мається на увазі ворог людини. Що таке «нелюдь», до якого біологічного вигляду вона може ставитися, якщо відкинути містику і домисли забобонних людей? Питання це - надзвичайно важливе, тому що відповідь на нього допоможе зрозуміти суть проблеми та виробити (або відновити) методи боротьби з ворогом. А те, що ворог цей реальний, свідчать множинні факти викрадення людей і вбивства, вчинені якимись людиноподібними істотами. І випадків цих з кожним роком дедалі більше.

Звернемося до народної пам'яті - міфів, епосів, казок і билин, щоб визначити хоча б один можливий вид біологічного розуму, який протистоїть нам, людям.

У народній творчості наочно проступає нелюбов до зміїв - на загальному тлі ворожості до них рідкісні епізоди про «добрих», «вдячних», «гарних» змій є тими винятками, які лише підтверджують правило. А ось і правило: «Якщо хтось змію вб'є, тому сорок гріхів проститься». І ще в ХХ-му столітті, в степовій зоні, мочили у нас ні в чому невинних гадюк. Вужам і полозам, веретеницям та мідянкам діставалося «за компанію» - раз ніг немає, значить - отримай! І зовсім інше ставлення до зміїв у народів, що належать до європеоїдної расової групи умовно (мова – як наслідок часткової арієзації тощо) – ті «вужиків» не просто поважають, але обожнюють. А тільки європеоїд по крові (і те – не кожної нації) може вважатися законним спадкоємцем Homo sapiens sapiens (кроманьйонця) – ЄДИНОГО представника ІСТИННОГО людства на цій планеті. Хто ж тоді решта - чиїми нащадками є змієприхильники?

Дослідження останків динозаврів показали, що деякі з дрібних хижих видів цілком могли «почати розумне життя», до того ж припускають, що динозаври, особливо дрібні хижаки були теплокровними і мали волосяний покрив. Для розумного існування вони мали всі необхідні дані: вільні від ходьби, розвинені передні кінцівки; досить великий, щодо маси тіла, головний мозок; хижий спосіб життя, що передбачало наявність швидкісної реакції на обстановку, що постійно змінюється.

Прогнозований зовнішній вигляд «розумного ящера» (Dinosauri sapiens) нагадує трипалих великооких (зі щілинними зіницями), сірих або зелених «іншопланетян». Враховуючи, що «жахливі ящери» царювали на Землі багато мільйонів років, вони мали шанси (хоча б один!) на прогрес у розвитку. Цивілізація динозаврів цілком можлива - дуже багато цікавих артефактів знаходять у відкладеннях тих епох. Маючи чуття звіра щодо кліматичних, геомагнітних (негативних і позитивних) аномалій, розумні динозаври цілком могли б знайти точки входів і виходів в інші (паралельні) світи і, коли Земля вирішила позбутися «жахливих ящерів», сховатися у відповідних світах від небезпеки. Цілком природно, що за нових умов цивілізація динозаврів на Землі-1 впала в варварство і вимерла, що дало можливість еволюціонувати теплокровним тваринам, які не належать до динозаврів.

Аж ось у новому світі, будучи носіями певної культури, за сприятливих умов, Dino sapiens зуміли відновити рівень своєї цивілізації. Невідомо - чи відчувають вони почуття ностальгії, але з певного моменту Dino sapiens починають відвідувати наш світ, який став для них більш чужим, ніж той, де вони зараз знаходяться. Однак тут - чудові харчові ресурси, а найпоширеніший вид на планеті, здатний розмножуватися цілий рік і майже не залежить від природних ворогів (виключаючи хіба епідемії і війни) - це людина.

Поки що звалимо в одну купу всі раси – всі вони ходять на двох ногах і нагадують ззовні кроманьйонця (Homo sapiens sapiens). Неандертальця (просто Homo sapiens), схоже, кроманьйонці вибили з землі не без допомоги Dino sapiens. Якось надто швидко неандер зник з біологічного матеріалу Землі, принаймні – у НАШОМУ світі.

Однак, Dino sapiens (на те він і SAPIENS!), побачивши цей самий світ, був би дурнем, якби не оцінив усіх його можливостей, а в першу чергу – велика кількість потенційної їжі. І ось, в результаті експериментів, створено деякі «народи», в яких закладено геном Dino sapiens. Що це дає? - А ні багато, ні мало – «п'яту колону» змієлюдей, коли якась частина розумних динозаврів повернеться колонізувати втрачений кілька мільйонів років тому світ. Наш світ.

У генетичних метисів обов'язково має бути щось людське. А це лежить не так в анатомії, як у внутрішньому світі. Розум, честь, совість... Розум, припустимо, може бути як без честі, так і без совісті. І тут ми стаємо перед болісним питанням: чи можна вважати людиною носія інтелекту, але підлого та безчесного?! Чи поширюються на подібну погань ті закони, які писані ЛЮДЬМИ для ЛЮДЕЙ, чи суспільство в порядку самозбереження ЛЮДИНИ як виду, зобов'язане позбавляти себе від нелюді, що мімікрувала?

Адже мораль Dino sapiens у будь-якому разі різко відрізняється від людської моралі. А, вважаючи нас, людей, нижчим біологічним виглядом, Dino sapiens’и (точніше, метиси) нізащо не сприймуть нашої моделі поведінки - хіба що зовні, для маскування, під страхом викриття та покарання за злочин ПОКИ ЛЮДСЬКИХ законів, що поки що панують на Землі. І як пояснити присутність у ДНК людини типово зміїного (?!!) відтинку спіралі - що, метисів стає все більше або ми всі вже заражені?

Одинозаврюємося? Так і це не врятує - мораль крокодила, наприклад, дозволяє йому пожирати собі подібних.

Неандерталець теж був людожером, і теж залишив по собі метисів - хоча, як вигляд, зник, не витримав конкуренції нехай із слабшим, але справді розумним людством. Втім, не виключено, що спочатку для своїх генетичних експериментів Dino sapiens використовували якраз неандертальця.

Ще один аргумент на користь версії «розумних жахливих ящерів»: наскільки дозволяють судити сучасні дослідження, у нинішніх плазунів та рептилій відсутні генетичні механізми старіння організму. Наприклад: піддослідний семиметровий нільський крокодил так само молодим тілом, як і щойно досягша статевої зрілості крокодиляча істота. Це говорить про те, що в порівнянні з людиною крокодил живе вічно. Причиною смерті може бути тільки насильницьке умертвління цієї тварини, або інфекція. Людина, за якихось 50-60 років свого творчого життя здатна зробити дуже багато для розвитку науки чи технологій. А якщо дати людині 700-800 років, без старіння, без склеротичних змін судин головного мозку?! Тут можна було б не так техніку розвивати, як приховані можливості організму, адже незадіяний потенціал людського мозку величезний. Чому ж він мертвим вантажем завис у черепах нащадків кроманьйонця? І що зникло разом із чистокровним кроманьйонцем, у якого об'єм мозку був більший за наш? Може, якраз апарат включення цього прихованого потенціалу? Так би мовити, було здійснено видову тотальну лоботомію. КОМУ і навіщо ЦЕ було потрібно? Тішить поки що одне: шматок зміїної ДНК не продовжує термін життя його носію. Тобто змія-людина живе стільки ж, скільки просто людина. А якби термін життя у метисів був також зміїний?! Виходить, що кожне глобальне питання несе за собою цілу низку супутніх питань, що доповнюють його. І на них відповіді поки що немає. Справді – якщо вилучення механізму включення потенціалу мозку було проведено, то для нашого блага це було зроблено чи навпаки – на шкоду людям? І як таке можна було зробити в таких масштабах? Адже кроманьйонець, не бувший продуктом еволюції місцевого, земного життя, міг свідомо піти на «отуплення» - інакше у жорстокому світі не вижити, окрім як вбиваючи, вбиваючи та вбиваючи все те живе, що несе реальну загрозу життю. І вбивати не лише захищаючись, але планомірно звільняючи для себе Lebensraum, життєвий простір від ворожих біологічних форм. Але регрес – завжди крок назад. Тому людей і мучить питання, що виникло після відходу Знання: Хто ми - звідки прийшли і куди йдемо? Людей - але не нелюдь - нелюдям набагато важливіше набити свою утробу, ніж думати про піднесене.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma