Enigma Enigma

BlackPR

2024-04-17 15:40:22 eye-2 4464   — comment 0

Лабіринти Локі (ч. 13)

ЧАСТИНА ТРЕТЯ

 

МИ І ПРИРОДА - ГАРМОНІЯ ПОНАД УСЕ

 

Як не дивно, але за всього нашого колосального максималізму, ми живемо в гармонії з навколишнім середовищем. Напевно, це через те, що МИ вміємо цінувати і чуже життя, сприймаючи природу як частину самих себе. МИ ніколи не візьмемо зайвого – тільки те, що НАМ потрібне для харчування. Схоже, що ця якість також дісталася НАМ від предків. МИ навіть не паскудимо там, де живемо – чого не можна сказати про пласкомирних. Подивіться, як вони засрали Землю - і продовжують розмножуватися, як срані лемінги. Вони навіть не розуміють, що їхнє бездумне розмноження підриває всі основи природного круговороту корисних речовин, хоча б через те, що неймовірні гори – цілі Джомолунгми – їхні говна вже перетворили світ на відстійник нечистот. Планета задихається, а пласкомирним все більше треба місця для їхнього розселення, все більше енергії для їхнього обслуговування... І криза вже близька. Ми сподіваємося, що скоро збудуться прогнози фахівців з клімату і рівень Світового океану підніметься метрів на 100-150. Ось тоді пласкомирні кинуться знищувати один одного за володіння лебенсраумом (життєвим простором), який буде являти собою суцільні неугіддя, з відповідним урожаєм на них. А після того, як скажена гризня пласкомирних закінчиться (або затихне в знесиленні), МИ зможемо повернути собі втрачені колись позиції, тому що МИ зуміємо вижити в цій щурячій метушні, дистанціювавшись від неї в якійсь глушині, де відточуватимемо своє вміння і бажання воювати за НАШУ справу. Хоча ті прогнози, зроблені пласкомирними істотами не є істиною в останній інстанції. Все може бути і по іншому. Треба вміти передбачати різні варіації розвитку глобальних подій.

Світ врятує не краса, але бажання краси. Краса ж у НАШОМУ розумінні – це гармонія людини та природи. Тобто коли природа і людина не протистоять одна одній, але взаємодоповнюють. Тільки за такої умови можливе подальше життя на Землі в умовах Нового світу, на об'їденій морями території суші.

Що для цього потрібно? Так небагато. Для початку потрібно налагоджувати контакти один з одним, поступово збираючись у тих місцях, куди навіть після підйому води не полізуть пустоголові пласкомирні. Суворі умови життя загартують НАС, а безперервні військові тренування забезпечать повноцінним військовим людським матеріалом. А потім, коли зваляться уряди з їхніми апаратами насильства, коли пласкомирні будуть надані самі собі, коли вони роз'єднаються, ось тоді на сцену вийдемо МИ. Жорстокі, але справедливі. І МИ захоплюватимемо території, залишаючи на них рівно стільки пласкомирних, скільки потрібно для забезпечення НАС продовольством та іншими запасами. Зайвих можна продавати в рабство сусідам - ​​перед тим, як окупувати чи обкласти данину та їхню землю. НАШІ драккари знову понесуться через моря здобувати НАМ славу, а НАШІ коні пройдуть від одного краю землі до іншого, несучи у світ порядок та цивілізацію, як це було за часів арійської експансії.

Недемократично? Нетолерантно? Негуманно? А що ви ще бажали? В природі такий порядок: виживає найсильніший, або той, хто може швидко та вірно організувати сили проти ворога. Між іншим, пласкомирні не замислюватимуться - чи толерантно вони чинять. А гуманізму від них буде ще менше, ніж від НАС. Це навіть їжачку зрозуміло.

На відміну від пласкомирних, МИ не порушуватимемо одвічні закони Буття - адже МИ збираємося ще довго жити в цьому світі, встановивши в ньому свій, гуманний і справедливий порядок. Одне лише правило має бути для НАШИХ нащадків непорушним: найсуворіше дотримання законів крові та просування гідних на керівні місця. Без цього можна знову впасти в анархію пласкомирного простору. Сподіваюся, що урок, який жахає своєю жорстокістю, МИ отримали повною мірою, і повторення матеріалу не буде потрібно.

Отже, щоб жити у гармонії з Природою, МИ маємо вже зараз починати працювати на майбутнє. На те, що пласкомирні з переляком називають «впадінням в варварство», «крахом цивілізації» (те жахливе людожерське утворення, яке вони отримали на руїні НАШОЇ цивілізації, вони називають «цивілізацією»???!!!) та іншими лячними для них словосполученнями. Та й нехай їх. Насправді вони бояться, що знову настане НАШ час, а їхня паскудна «цивілізація» є ні що інше, як істерія масового самообдурення.

Слава НАШИМ Предкам!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma