Enigma Enigma

BlackPR

2024-04-21 20:23:39 eye-2 4447   — comment 0

Лабіринти Локі (ч. 15)

ПОЛІТИКА НОВОГО СВІТУ

 

Треба чітко засвоїти, що найприроднішою політикою буде правило: «Вбий чужого, поки чужий не вбив тебе!» Принаймні на початковому етапі становлення Нового світу. Це вже потім укладатимуться союзи між сильними кланами, захоплюватимуть землю з населенням, не вирізаючи його майже поголовно... Але тривалий час ті, хто не зможе вбивати чужих, буде вбитий сам. З цього треба виходити, будуючи методичні плани на майбутнє. Тому НАМ треба розробити якийсь певний знак, символ НАШОЇ спільноти, щоб МИ із самого початку могли допомагати один одному, а не знищувати своїх братів і сестер. Боюся, що навіть споконвічний символ арійської раси – Сварга (свастика) тут не пройде – завжди знайдеться кілька придурків, які не мають на неї права, але самовільно привласнять її. Нещодавно, в Німеччині першої половини ХХ століття, таке сталося. В результаті, із сонячного символу, Сварга перетворилася в масовій свідомості на щось демонічне, лячне. Це, до речі, до справи стосується лише опосередковано. Але справді, потрібен окремий, зовсім незнайомий широкому загалу символ НАШОЇ єдності. І загальна доктрина, на роль якої претендує ця книга. Ось так – скромно, але зі смаком. Це – теж політика. політика виживання НАС, унікальних та неповторних, колишніх та майбутніх господарів Землі. Як відомо з історичного реалізму, щодо встановлення деякої державності у Новому світі, виникне проблема міжрасового спілкування. Можна, звісно, ​​з кимось укладати спілки. Але ці спілки ніколи не мають бути спрямовані проти НАШИХ. Можна навіть поступово асимілювати інородців, але не залучати чужу кров у свої жили, жили НАШИХ нащадків від НАШИХ жінок. Ми завжди повинні пам'ятати: саме порушення расових законів занапастило Аріана Веджу, на місці якої зараз утворено сотні нікчемних держутворень, населених і керованих пласкомирними - мутантами, що походять від змішування крові. Тому НАША політика має бути строго расовою, спрямованою на збереження та покращення НАШОЇ породи, для чого необхідно взяти на службу євгеніку. Зрештою, людина підкоряється тим самим законам природи, що й усе живе на Землі, тому поліпшувати НАШУ породу як можна, але і життєво необхідно. І починати це треба вже зараз. Хто попереджений – той озброєний. Ми не повинні прийти до Нового світу такими ж безпорадними та розгубленими, якими до Нового світу увійдуть залишки пласкомирних.

Якщо МИ покажемо себе якісними воїнами, без страху і докору, то заслужимо собі повагу і страх з боку народів, що оточують НАС (народи на той час стануть племенами). Чим МИ і повинні будемо користуватися для нашого ж процвітання. НАШЕ спільне має переважати над НАШИМ же, але особистим. Тільки тоді МИ зможемо піднестися над іншими вже не як «блаженні», але як ГОСПОДАРІ, ПАНИ, володарі над життям і смертю.

Отже, ЄДИНОЮ зовнішньою політикою, яку МИ зможемо проводити, буде політика НАШОГО виживання за будь-яку ціну за рахунок НАШИХ сусідів (читай - ВОРОГІВ!). Будь-який відступ від цього принципу буде зрадою та падінням у темряву забуття НАС як таких. А НАША внутрішня політика буде спрямована на покращення НАС як біологічного виду, на виховання військового духу на генетичному рівні.

Стосовно переможених МИ будемо проводити політику пацифізму - цю релігію повинні сповідувати ВСІ переможені. Жодні винятки не конають! У крайньому випадку – пацифізм чудово доповнить будь-який тубільний культ.

Ось, мабуть, і все, що можна сказати про політику, яка може допомогти нам вижити в прекрасному у своїй жорстокості Новому світі. Будьте готові!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma