Enigma Enigma

BlackPR

2024-04-26 11:01:10 eye-2 4421   — comment 0

Лабіринти Локі (ч. 17)

РОЗУМ, ЯК ПОКАЗНИК ДОСКОНАЛОСТІ

 

Вміння передбачати наслідки будь-яких дій та відмову від лоховських причин як спонукань до дій, називається розумом. Як не дивно, але навіть деякі з пласкомирних можуть бути певною мірою розумними. Можливо, що виключно через власну хитродупість - яка, як відомо, не є показником інтелекту. НАШ розум, на відміну від квазірозумності пласкомирних, виходить з етики ненасильницької жертовності. Що це таке? - будь ласка!:

 

ЕТИКА НЕНАСИЛЬНИЦЬКОЇ ЖЕРТОВНОСТІ

Експансія і гноблення - це гноблення, мета кожного більш - менш розвиненого організму. Є мета, вона за горизонтом – організм, який тягнеться до неї, є досконалим. Оскільки ми не ставимо собі конкретної мети, але вона у НАС є, мету, якої ми не досягнемо, ми зробимо досконалою. На допомогу нам буде церемоніал, тому що всі дії в нашому житті однакові, але наше щастя зробити їх яскравішими. Несподівані, але незрозумілі результати ви можете мати для серця, тільки вклавши душу в совість світу.

Таємне завжди цікаве та дороге. Забута таємниця нагадує хрестовий похід. Виняткова роль правлячого прошарку допоможе державотворенню, головне, щоб бути саме правлячим. Люди не можуть нікому підкорятися, нікому не бажати зла, чому ми не можемо спрямувати зусилля зламаних хребтів? У суспільстві існують поняття добра і зла, але ці поняття нетверді, постійно змінюються. Головне – осідлати цікаві зміни у нашій політиці.

Захоплення вимагає: знищення, добивання та танцю на могилах переможених. По-перше, ці ексцентричні дії призводять до зміни світосприйняття, що унеможливлює старе ставлення. Добре бути плямистим, коли незрозуміло, якого кольору ти. Бути слабким теж добре – добре, коли ти цього не розумієш. Відкинь усі бажання, ти не маєш мети, твоя мета – біль, з болю народжується сила.

Зграю робить сильною нерозуміння її дій оточуючими. Бездоганне підпорядкування керівникам породжує церемоніал у дорозі. Це робить честь тобі та твоїй зграї. Сила життя – це сила бажання, це твоя сила. Воля до мрії («я хочу і мрію») – сила бажання.

Теорію еволюції Я звик сприймати так, наскільки вона сприймає мене. Я, напевно, знаю, що мавпа походить від людини. Ось і вся еволюція, саме з цієї хвилини розпочинається церемоніал. Я не знаю зневаги, а ти – кулі. Ти перебуваєш у стані подвійної зневаги, якщо відчуваєш шкірою, як біжить час. Чорний колір носити люблять багато хто, вживати, ховати від інших, дивитися, як злітає зграя воронів, - а Я люблю спостерігати схід сонця. Якщо у твоєму житті чогось не вистачає, якщо суспільство втратило совість – у тебе є меч.

Суспільство - це неповага людини людиною, закон тільки робить легальною цю непошану. Закон - засіб відвести душу, внутрішні органи (репресивний апарат державного насильства, поставлений на службу окремо взятим істотам з так званих «верхів») - зброя переваги над іншими. Революція – МОЯ проблема, війна – МОЯ війна. Коли я бачу ліхтарі, ні чим і ні ким не прикрашені, мені стає шкода цей народ. Я не хочу бути громадянином, Я виконую накази. Жага реформ дає НАМ сили. Нація – хамелеон, підпорядковується різним умовам. Ми створюємо власні умови.

МИ - Напівбоги, МИ створюємо нові закони Буття. Галілей був неправий: Земля крутиться не навколо Сонця - вона крутиться навколо НАС. Якщо ти сумніваєшся – принесе користь саме ця справа чи ні, то знай – користь здатна лише принести розруху. Проблема вивітрювання виникає з факту ерозії, залишається підставити слова – і все стає зрозумілим. Подолання перешкод стало звичкою, тому, коли їх немає, ви потребуєте їх і створюєте собі їх самі.

Тому ми боремося з перетворенням людей на мавп. Знаходь людиноподібних, відрубуй їм хвости, бий їм морди, збивай їх з дерев – нехай знову їдять ложкою і справляють малу та велику потребу під деревом, а не з нього. Людину, яка вороже ставиться до всього, можна вважати ангелом.

Свавілля людей не виправдане часом. Кожен має право, Я повинен спочатку відреагувати на подразники, потім уже розмірковувати над питанням, чому МОЯ підсвідомість відреагувала швидше за свідомість. Подібні випадки давно вже змусили МЕНЕ вважати, що швидка та безпомилкова рефлексія є істинно арійською, ЛЮДСЬКОЮ, якістю.

 

Ось так - на підставі цього можна сміливо будувати свої відносини із зовнішнім світом. Можливо, жодного світу немає. Немає навіть НАС – існує лише самотнє Я, а все інше – плід запаленої свідомості. Але - при тому, що до свідомості приєднано совість - навіть будь-які ілюзії є благо для світу (нехай його навіть немає як такого взагалі). Бо наше покликання – нести світло, радість і добро в цей неіснуючий світ. І світ стане реальністю – настільки, наскільки МИ повіримо в нього. Тоді МИ зможемо стверджувати, що світ є. А МИ давно – завжди! - ЗНАЄМО про реальність світу, над яким ширяємо. Кому вже, як не НАМ знати істину! І НАМ немає справи до того, чи знають хоч щось пласкомирні. ІСТИНА – це МИ. А якщо світ – ілюзія, майя, то ІСТИНА – це Я!!!

ОМ МЕНІ!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma