Enigma Enigma

BlackPR

2024-04-30 16:00:06 eye-2 4430   — comment 0

Лабіринти Локі (ч. 19)

ЧАСТИНА П'ЯТА

ВСЕ ТЕ, ЩО Є.

ЖИТТЯ - ЛАЙНО

Життя – це дивна річ. Зазвичай вона сповнена сюрпризів, з яких як мінімум 98% - неприємні. Як висловився один мудрий старий москаль – «Все у світі лайно, крім сечі». З цим важко не погодитись, особливо якщо врахувати, що НАШЕ життя ускладнене ще й тим, що НАМ доводиться жити у світі, де переважають і яким керують пласкомирні. Деякі з них намагаються виряджатися в подібне до НАШОГО одягу, але при цьому доходять до абсурду, сприймаючи лише зовнішній прояв, але ніяк не внутрішній зміст. Потім їм, звичайно, набридає бути в нашій шкурі, тим більше, що це пов'язано з ризиком як для здоров'я, так і для життя, і колишні «нефори» повертаються до своєї пласкомирної блювотині. Огляніться - навколо вас кишать подібні істоти, при всій своїй боязні бути «як усі», що є еталоном «яквсішності». Це вони становлять основну масу будь-яких «неформальних» тусовок, де вони намагаються розмірковувати на заборонені в суспільстві пласкомирні теми, всіляко перекручуючи не лише висновки, а й сам хід того, що вони називають «думкою».

Придивіться ще уважніше, і ви виявите, що там, де у НАС - внутрішня самодисципліна та зовнішня доброзичливість, у «нефорів» знаходяться розхлябаність, безладність, небажання робити вчинки і - тим більше! - відповідати за свої дії. Саме цією своєю поведінкою вони і відрізняються від НАС.

Можна навести безліч прикладів - починаючи від того, як колись круті хіпі після інкубаційного періоду вилупилися в офісах брокерами, менеджерами та іншими працівниками зі зміцнення капіталізму (проти якого вони, ці самі хіпі, так виступали по молодості, витрачаючи на це гроші своїх татків -обивателів і тат-капіталістів) і закінчуючи прикладами з нашої близької, есесерівської («вітчизняної») сучасності. Ось, будь ласка, такі модні речі як музичні стилі та «віросповідання».

Хтось, за зеленим віком, слухаючи модні течії неформальної тусовочної музики, щойно обзавівшись сім'єю, став слухати попсню і негрські віршики під примітивні ритми (видаються за величезні твори естрадного мистецтва). Хтось, кинувшись спочатку в зовсім не усвідомлюване ними «язичництво», претендуючи на роль духовних вождів, при перших же життєвих розладах моментально повернувся в лоно православної церкви (або взагалі - подався до сектантів) і почав старанно замолювати свої колишні гріхи. Хтось, нахапавшись вершків з усього потроху, так і залишився на цьому рівні розвитку, бо далі не пускає відсутність такого необхідного для прогресу розуму... І прикладів нема числа!

Чим довше живеш, тим більш гнітюче виглядає загальна картина - ВСЕ НА СВІТІ ЛАЙНО, ОКРІМ СЕЧІ! Та й ті – на аналізи і те не приймуть. тому можна сміливо стверджувати, що життям є тільки те, що МИ самі собі створюємо - не вважати ж ЖИТТЯМ жалюгідне і нікчемне існування пласкомирних у їх жалюгідному і нікчемному пласкому світі, де відсутнє все те, що може принести радість Істинним Людям?!!

Світ ґрунтовно забруднений виділеннями процесів життєдіяльності пласкомирних. Світ оповитий нестерпним смородом їхньої брудної аури. Світ потребує очищення, і воно вже – не за горами. Для НАС головним завданням буде повернути собі домінантне становище в Новому Світі і більше ніколи не дати пласкомирної сволоти проникнути в НАШІ ряди.

NO PASARAN!

Підори не пройдуть!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma