Enigma Enigma

BlackPR

2024-05-07 06:11:55 eye-2 4478   — comment 11

Лабіринти Локі (ч. 22)

ПРО ПОГАНЬ

Чого вже, а всілякої погані вистачає. Починаючи від людського пласкомирного сміття, закінчуючи тим сміттям, яке виробляється людським пласкомирним сміттям. Можна сміливо сказати, що переважна частина всього, що продукується пласкомирними - погань. Як вони самі.

Ми задихаємося від їхнього сморіду, але змушені жити серед них. Найгірше в тому, що світ пласкомирних вторгається в НАШІ відносини, не даючи НАМ об'єднати зусилля у боротьбі з пласкомирними. Складається враження, що світом пласкомирних керує хтось із НАШИХ, той, хто зрадив святу ідею Батька НАШОГО Небесного та Матері НАШОЇ Землі і зажадав для себе влади та задоволень, що так цінуються пласкомирними. деякі з НАС купуються на це - хоч як гірко визнавати подібні факти. Адже МИ теж втомлюємося бути самітними, потрібними лише самим собі. Ось тут НАС і чекають спокуси плаского світу. НАША трагедія – у НАС самих, МИ – надто самодостатні, щоб хитрувати, брехати відчайдушно заради досягнення жалюгідних і нікчемних вигід. МИ навіть своїх коханих віддаємо хернам, а самі зв'язуємося з істотами нижчого порядку – через те, що не можемо чітко й логічно подати ситуацію чи зрозуміти її. На все МИ зазвичай дивимося з висоти своєї самотності, не в змозі подолати самих себе для зішестя до таких самих, як МИ - щоб вирвати їх із плаского світу, або хоча б змусити глянути вгору та побачити бездонну глибину Неба, в якому сяє НАША залізна воля .

Я знаю, про що говорю - ПРО ПОГАНЬ.

Ми вважаємо, що погань не може до нас пристати, але глибоко в цьому помиляємось. Саме до нас погань і прагне всіма своїми силами, щоб забруднити НАС, знищити як щось чужорідне і вороже. До цих пір МИ не були особливо ворожими щодо пласкомирних, але настав час, коли НАМ потрібна війна. І війна з пласким світом може бути виграна тільки в тому випадку, якщо МИ об'єднаємось і так, єдиним строєм, увійдемо до Нового світу.

Не піддавайтеся погані, не дозволяйте погані диктувати вам свої, поганські, «понятія». Гоніть від себе людське сміття, і перед вами розкриються Небеса!

ОМ НАМ!

ГЕТЬ ЛАЙНО З НАШОГО ЖИТТЯ!

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma