Enigma Enigma

BlackPR

2024-03-28 19:04:57 eye-2 4454   — comment 0

Лабіринти Локі (ч. 4)

 

ЖРАЧКА, ЯК ВОНА Є

 

   Пожерти, ясна річ, люблять усі. МИ – не виняток. Однак те, як ховаємо МИ, докорінно відрізняється від того, як жеруть представники нижчої форми життя.

   Пласкомирні не знають утримаю у жрачці настільки, що їм доводиться обмежувати себе в ній штучно. Від цього вони жорстоко страждають, що призводить до розхитування і так слабкої психіки пласкомирної сутності. Від незадоволеності у жрачці у пласкомирних часто бувають нервові зриви та розлади статевих функцій. Найулюбленіше заняття пласкомирних - ЖЕРТИ, ЖЕРТИ, ЖЕРТИ, ЖЕРТИ...

Мріючи при цьому схуднути до велосипедного стану та ягнячої ваги. Декому це вдається, деякі себе цим заганяють у могилу. Втім, НАМ від цього не холодно і не жарко – МИ їмо лише тоді, коли це НАМ потрібне; тільки те, що НАМ потрібне; і їмо МИ рівно стільки, скільки НАМ потрібно. І тому МИ ніколи не стурбовані станом НАШИХ жирових накопичень, ніколи не потребуємо ліпосакції або катування себе різними мерзенними дієтами. Терзання пласкомирних з приводу жрачки НАМ просто смішні, тому що МИ не потребуємо штучних обмежень - МИ і тут досконалі. І тому НАМ не треба боротися з конституцією свого тіла, на відміну від завидного та жадібного натовпу пласкомирних істот обох статей. Бо НАШЕ Царство Небесне, скільки б НАС не було у цьому світі! Якщо вже мова пішла про жратву, то природно і невимушено перейдемо до теми екстракції перетравленої їжі - тобто до так званої "срачки". І в цьому пласкомирні перевершили всі можливі показники - велика кількість їжі, що поглинається (навіть у тих, що постять і дієтують) не дозволяє плоскомірним перетравлювати її повністю, засвоюючи всі поживні елементи, що містяться в їжі. Хоча б через те, що організми пласкомирних отруєні продуктами їх збоченого метаболізму, неповноцінність якого бере початок знову ж таки в розхитаній психіці і тваринно-рослинному способі життя, пласкомирні екскременти дуже смердючі і огидні. У опонентів відразу виникає питання: "А чим ваше лайно краще?" МИ відповідаємо:

- оскільки ми живемо в гармонії з музикою небесних сфер, то у НАС все краще, навіть лайно.

   Відповідь, схоже, вичерпна і доповнення не потребує.

   Так що про срачку МИ теж сказали достатньо для розуміння будь-якою розумною істотою. Якщо ж хтось і не зрозумів, то МИ в чиїмось розумінні не потребуємо. МИ – самодостатні, НАМ вистачає і НАС самих.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma