Enigma Enigma

BlackPR

2024-04-08 07:41:43 eye-2 4428   — comment 0

Лабіринти Локі (ч. 9)

ВІЙНА - СВЯТА СПРАВА

У всьому світі зараз війна відноситься до лиха. Причому шалені антивоєнні позиції займають ті країни, які за найменшої нагоди розв'язують агресивні війни проти суверенних держав. Наприклад - США та їхні союзники по НАТО. З протилежного боку ще більш агресивну політику веде Російська Федерація, але вона поки що більше занепокоєна та зайнята становищем на своїх околицях. Втім, зараз РФ, як ніколи, потрібна маленька переможна війна десь поблизу за кордоном. Наприклад – з Україною. Передумов для цього чимало. Взяти хоча б те, що офіційна Москва, запевняючи Україну у своїх дружніх до неї відносинах, веде антиукраїнську політику, а населення РФ на третьому місці серед ворогів вважає саме українців. Зауважте – не німців, разом із їхнім Гітлергом та гітлеризмом (якого вже фактично не існує), а українців. Тільки тому, що ці кляті «хахли» мали невдячність відокремитися від старшого брата та розпочати самостійне життя.

Постійні провокації у Криму та на Донбасі, підтримка сепаратистських настроїв та антидержавних утворень (типу «російського руху»), спроби задушити країну за допомогою нафтогазового зашморгу - все це наочно показує, наскільки можна довіряти Москві. Тобто – якщо їм довіряти, то лише в їхній хронічній клінічній ненависті до всього українського. При цьому РФ та США є «гарантами» (!!!) незалежності України та недоторканності її території.

Єдину гарантію суверенітету – ядерну зброю – «українські» «політики» віддали нашим ворогам на догоду американським та російським інтересам. Україна зараз - беззахисна держава світу, в якій уряд боїться не зовнішнього ворога, а власного народу. Тому в Україні така маленька і небоєздатна армія і тому в Україні такі численні та багатолюдні озброєні підрозділи МВС.

То що таке війна з НАШОЇ точки зору – зло чи благо? Для того щоби на рівних правах брати участь у міжнародній дискусії на цю тему, нам спочатку необхідно відновити свій військовий ядерний потенціал – як ЄДИНУ гарантію від нападу на нас військових сил тих країн, чиї правителі будуть незгодні з НАШОЮ точкою зору. До того часу про війну можна міркувати лише теоретично. Якраз це ми зараз і спробуємо.

Ми вже встановили, що масове вбивство собі подібних є домінуючим бажанням у житті пласкомирних (принаймні тих, хто вліз у високі крісла або «кришується» тими, що сидять у цих кріслах). Для них війна – це бізнес, на якому можна заробити значно більше, ніж на продажу тампаксів, снікерсів, матрьошок та балалайок. Із цього робимо висновок: щойно комусь захочеться отримати контроль над нашою територією (яка знаходиться в дуже вигідному геополітичному становищі), Україна, швидше за все, буде негайно завойована. Буде поставлено маріонетковий уряд (як у колишній Югославії чи в Іраку), запроваджено «миротворчі» сили ООН (що захищають виключно інтереси транснаціональних корпорацій), а населенню України буде відведено роль негрів на плантаціях «білих» панів. У яких здебільшого в очах явно видний палестинський смуток. Така війна, безперечно - ЗЛО. І, щоби уникнути цього зла, нам потрібна зброя, яка може зрівняти шанси – ядерна зброя масового ураження. Або хоча б високоточна, разом із сучасними засобами доставки посилки конкретному адресату. Власне, кожен із НАС, тим більше – кожен із пласкомирних, веде безперервну війну в тій чи іншій формі проти того чи іншого супротивника. Найчастіше супротивників дуже багато, найзначніший - це власне Я. «Я» улюблене, виплекане, обожнюване. Тільки ми самі можемо боротися зі своїм власним Я. Пласкомирні цього робити не стануть хоча б з тієї причини, що саме це «Я» для них і становить їхню справжню сутність. Подивіться на них - які вони, такі ж у них «я». Вбогі, понівечені комплексами та забобонами, масовими культурою та вихованням (заточені для виховання дебілів). Воістину – жалюгідне видовисько на тлі Вічності!

Тому слід визнати, що війна – це природний стан людства. І там, де вона припиняється, настає застій. У духовному плані, по досягненню ВСІХ цілей і набуття ВСІХ цінностей це називається вже НІРВАНА, а в інших випадках - смерть та тління (припинення будь яких процесів, що таки дуже нагадує нірвану). Отже, війна є велике благо, якщо її спрямувати в потрібне русло.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma