Enigma Enigma

Gala Kavun

2024-09-12 21:42:13 eye-2 3738   — comment 0

Минулої ночі написала «це збивають чи гроза?» і потім витерла

Минулої ночі написала «це збивають чи гроза?» і потім витерла, бо звідки люди мають знати, як вони лежать точно так само як я здригаються від цих звуків. Якоїсь миті таки збили і я уловила різницю, але ненадовго — сьогодні грім мене непокоїть точно так само. Головне перед тим побачити блискавку, щоб усвідомити звʼязок саме погодних явищ. 

Доки ніч не спала, писала і витирала пости, подумала, що зараз виглядає, ніби людина нічого не робить, якщо нічого не пише в соцмережах. І хай би так і було, але частина моєї активності повʼязана з допомогою читачів, тому щось треба писати, але часу дійсно немає, бо, коли я нікуди не біжу, я пишу шось важливе для Військово-безпекова профспілка України та змін, яких потребують військовослужбовці та ветерани. 

Але я нацикала пʼять рандомних фоток за три-чотири місяці, щоб вам показати. Оце мої військові, з якими ми дружимо вже два з половиною роки, приїхали зі Словʼянська з квітами і прапором привітати мене Днем народження: більшість останніх зборів — саме для них. Оце ми з Ірина Абисова в Карпатах допомагаємо в реабілітації військових — колишніх полонених. Отут військовий, якому ми, до речі, допомагали ще з березня 2022 року (це я зараз згадала), тішиться тактичним навушникам, які ми для нього дістали. Отам, де дві собачки в ковдрах, це ми веземо чергових Іриних безхатченків кудись на перетримку. Скиди від Андрій Скороход теж їдуть з ними, але не на перетримку, а на пошту. На останній світлині я щось кудись відправляю на передову (це безперервний процес, тому я не памʼятаю точно). 

Якщо якась тема потребує додаткового розгортання, кажіть. Скоро може ще щось нацикаю. І на ГО «Волонтерське об'єднання АЇР»обовʼязково, бо воно ж теж не спить, не дрімає.

Нагадую про наш великий збір на дрони для фронту, за який я не перестаю дякувати всім, хто долучається!

Банка: https://send.monobank.ua/jar/TGjen3Dhs
4441111155906575 (Моно)
PayPal: kavunchik05@yahoo.com
Patreon: https://www.patreon.com/ptbz

Реквізити ГО в гривні:
ГО «ВО АЇР»
Код отримувача:
44731491
Рахунок отримувача:
UA393052990000026001006233464
Назва банку:
АТ КБ «ПРИВАТБАНК»
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma