Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-06-06 13:13:05 eye-2 3758   — comment 2

Народний патент. Секрети успішних блогерів. Відкрий двері для свого читача. 


Народний патент. Секрети успішних блогерів. Відкрий двері для свого читача.
Читати більше публікацій цього автора 
Ідея дуже проста і дуже логічна. Блогери пишуть багато і головне часто. деякі публікації є вічними, без прив'язки до часу, деякі є навпаки актуальними на злобу дня, а деяким з певним часом втрачають актуальність, коли щось велике зміниться, закінчиться якесь явище або подія.
Повірте дуже-дуже мало хто буде пробиратися через ваші публікації, і їх вступи, коли значна частина цих публікацій давно не є актуальними.
Просто дуже розумно і дуже нормально, коли блогер один раз на рік чи два візьме і складе каталог своїх публікацій з посиланнями, які на його думку є такими що не втратили актуальність, є на часі, крізь місяці чи роки, здаються автору вдалими і сьогодні. Так його з легкої руки і назвемо АКТУАЛОГ !
Тут важливо не створювати "історію самого себе", а розуміти що кожен матеріал має бути актуальним і корисним саме для читача.
А не бути відтворенням ретроспективи розвитку і міграцій Ваших думок. Не забувайте що вас будуть питати рівно доки ваші матеріали будуть гарячими актуальними цікавими.
Зрозуміло що бажано біля кожного матеріалу зробити речення про його зміст, або коротку цитату, але нашвидкуруч можна зробити і просто посилання якщо матеріали невеликі і зміст зрозумілий за назвою.
Це реалія електронного формату публікацій. Кожен автор має періодично освіжати свій публіцистичний текстовий портрет.
Більше того цифра це не папір, вона безкоштовна.

Отут можете подивитися як я зробив такий актуалог, буквально за годину:
Мій АКТУАЛОГ 6.2020

Щоб читач не тицяв перетицяв по посиланнях, можна велику кількість малих матеріалів просто розмістити в одному файлі, в одній публікації. Зробити таку собі збірочку.

Наприклад, як я зробив тут:
Мій текстовий АКТУАЛОГ 6.2020

Вдачі! Радуйте своїх читачів.

Читати більше публікацій цього автора 

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma