Enigma Enigma

Андрій Нечупара

2019-12-04 13:34:17 eye-2 2537   — comment 0

Офіційний телевізійний оператор Ланет.TV як альтернатива супутниковому ТБ

На супутнику почалося маятникове переривання трансляції. Глядачів інформують про нові параметри супутникового ТБ.

Новини супутникового телебачення в Україні наповнені повідомленнями про відключення сигналів на популярних вітчизняних телеканалах. Йдеться передусім про кодування багатьох комерційних каналів. З нового року українці перейдуть на платне ТБ, яке вже давно є звичною практикою у світі.

Нещодавно були анонсовані нові частоти українських каналів. Для багатьох з них були змінені частоти супутникових каналів 2019 року: 1+1 та 2+2 (11766 H), ТРК Україна (12188 H), Новий канал та ICTV (11175 H). 

 

 

З 20 січня 2020 року великі медіа групи заблокують свій супутниковий сигнал для понад 4 мільйонів українців. Щоб мати доступ до заблокованих ТВ-каналів, провайдери в Україні пропонують дивитись онлайн українські телеканали або використовувати цифрове чи кабельне ТБ від офіційного телевізійного оператора.

Власникам супутникових антен можна замінити тюнер, на якому повинно бути маркування УТБ, та обрати одного з офіційних операторів супутникової платформи. Також можна перейти на цифрове ефірне телебачення Т2, для чого потрібно придбати ефірну антену та цифровий приймач. Є й інша альтернатива: онлайн-телебачення, яке все більше набирає популярності серед телеглядачів. 

Офіційний телевізійний оператор Ланет.TV надає можливість дивитись українські ТВ-канали в онлайн-режимі легально. Стати глядачем онлайн-телебачення можна у декілька способів. 

 

  1. Для перегляду ТБ онлайн на комп'ютері можна використовувати веб-версію сервісу Ланет.TV. Після авторизації ви отримаєте доступ до повного списку IPTV українських каналів відповідно до обраного вами тарифного плану.

  2. Якщо у вас вдома звичайний телевізор, то все, що вам потрібно для перегляду Ланет.TV, так це придбати приставку Android TV.

  3. Якщо ви плануєте дивитись супутникові канали на Smart TV, то тут все ще простіше. Такі телевізори мають вбудоване ПЗ. Завдяки підтримці зовнішнього адаптера Wi-Fi, можна дивитись онлайн Новий канал, СТБ,  Інтер, 1+1, ICTV, М1, М2, Ентер-фільм, 2+2, НЛО TV та інші.

  4. На смартфоні чи планшеті можна дивитись українські канали онлайн для Android. Для цього потрібно завантажити з Google Play додаток і авторизуватись. 

Інтерактивний сервіс онлайн-телебачення Ланет.TV пропонує понад 180 каналів, багато з яких транслюються в HD-якості, дивитись які можна на різних типах пристроїв: на телевізорі, комп'ютері, смартфоні чи планшеті.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma