Enigma Enigma

Сергій Григорович

2020-08-13 22:18:56 eye-2 3768   — comment 1

Сьогодні Білорусь це ще зовсім інше країна


Сьогодні Білорусь це зовсім інше країна. 

Увечорі народ збирається вільно. ОМОН і внутрішні війська нікого не б'ють.
Міністр внутрішніх справ вибачився перед тими кого побили "нізащо", "хто не встиг втекти і відскочити" ... За всіх. Взяв на себе "відповідальність"...
Я  щось сильно не в курсі білоруських законів. Чи це був стьоб та глум над заляканими холуями? 
Здається що за побиття групою осіб за попередньою змовою ... треба вибачитися за кожен випадок, ... потрібно також компенсувати збитки моральні і матеріальні, ...  потрібно також  отримати дисциплінарне стягнення, звільнення ...  потрібно також отримати судимість і криминальное покарання. Як за побиття "нізащо", так і за побиття "за що". 
Чи сьогодні Білорусь не така?  Пан міністр вважає, що це нормально отримувати побої-тортури-залякування-вибачення, добу стоячи без води-їжі-повітря, 6 годин на колінах мордой в пол, побої-тортури-залякування-вибачення, побої-тортури-залякування-вибачення, собі, жінці, дитині ? Підпиши після тортур протокол віизнання власної "провини", - загальні від одного за всіх вибачення "патілєвізору".

І важливо, що при такому зручному підході, немає ніяких масових розбойних нападів перевертнів у погонах на людей, немає викрадень людей, тортур, немає масових фальсифікувань справ проти викрадених осіб через тортури. Немає побитих так, що лікарі кажуть "за все життя такого не бачили", немає покалічених.

Люди сер'йозно планують вибачитися і далі правити "правопорядок"  тим самим ансамблем, тим самим гестапо.
"Вибачаємося за незручності у концтаборах".

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma