Enigma Enigma

BlackPR

2024-05-13 20:51:41 eye-2 4445   — comment 0

Як післямова для тих, хто подолав "Лабіринти Локі".

Ось і закінчився текст "Лабіринтів Локі". Я безмежно вдячний читачам, які набралися терпіння і дочитали його до кінця - всю цю расистську та людиноненависницьку пачкотню (як сказав хтось з кацапських критиків, явно впізнавши себе за характеристіками істот плаского світу - тобто, він образився, коли зрозумів, що є звичайним пласкомирником).

Не скажу, що очікував на бурхливу реакцію, але те, що "Лабіринти" досить активно читали (а якщо не читали - то передивлялися), надихає на думку, що в пам'яті читача щось залишилося з "Лабіринтів", на що я і сподіваюся. Бо це - не расистський твір, але психологічний, ідеологічний, бо у нас майже відсутня національна ідеологія. В "Лабіринтах"же піднято тему, яка розповідає про дієву меншість, яка і є рушійною силою суспільства, елітарною верствою, що має панувати. Але верства ця не є спадковою. Саме на спадковісті і зробила свою головну помилку арійська спільнота. Хтось раніше, хтось пізніше.

Давайте не соромитися своїх героїчних предків, під копита чиїх коней ліг весь світ. Просто пам'ятаємо, що завадило побудувати справедливе суспільство, де людина стає громадянином і обіймає посади не за фактом народження в певній верстві, але самостійній, безперервній і наполегливій праці над собою. І я вірю - коли це засвоять 10% від населення, то ми станемо Нацією Переможців, сповненою величі і справедливості.

Я не звертаюся до старших генерацій - тим, кому зараз близько двадцяти років і хто здатний робити логічні висновки - ось моя найкраща аудіторія. А ми, старші, надто закомплексовані та зіпсовані сучасним нам суспільним устроєм, щоби стати державотворчим ядром української Нації.

ОМ!!!

З повагою та надією - Інгвар

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma