Enigma Enigma

Прес-служба NovuMedical

2019-10-24 14:44:24 eye-2 64   — comment 0

Як зміцнити слабкий хребет з TopRelax від NovuMedical

Ми вже розповідали про важливість здоров'я хребта, його ролі в гармонійному функціонуванні всіх органів і систем. Але проблема в тому, що більшість людей вже мають певні проблеми з хребтом. Це значно ускладнює догляд за цією частиною тіла.

Слабкий хребет означає непомірний тиск на внутрішні органи: ця частина скелета не може досить ефективно захищати їх від зовнішнього впливу. Щоб навчити людей оздоровлювати свій хребет, найважливішу частину опорно-рухового апарату, ми підібрали для вас кілька простих правил. Дотримуючись їх, ви зможете посприяти поліпшенню стану хребта, його зміцненню і оздоровленню.

  1. Виключіть постійне статичне напруження. Мається на увазі, наприклад, сидіння в одній незручній позі. Це згубно впливає на циркуляцію крові і харчування дисків. В майбутньому це може вилитися в грижі, викривлення, остеохондроз і постійний дискомфорт. Щоб при постійному сидінні мінімізувати шкідливий вплив і тримати хребет в тонусі, зміцнюючи його, потрібно як мінімум раз на 30 хвилин вставати зі стільця і робити невелику розминку.
  2. Робіть спеціальні вправи для спини. Вони включають в себе силове навантаження, кардіонавантаження і розтяжку. Наприклад, це може бути робота з невеликими за вагою гантелями, ходьба і нахили. У міру того, як організм буде звикати до навантаження, її можна буде збільшувати, додаючи вправи і збільшуючи вагу гантелей.
  3. Відмовтеся від шкідливих звичок. Здавалося б, як шкідливі звички, те саме паління, наприклад, може впливати на хребет? Куріння повільно руйнує весь організм, зокрема, порушує кровопостачання. І в першу чергу від цього страждає саме область і так відчуває нестачу циркуляції поживних речовин: наша спина.
  4. Не піднімайте важких предметів. Здавалося б, фізичне навантаження повинна загартовувати наше тіло, робити його сильніше і витривалішими. Так, це твердження справедливе, але не коли мова йде про важкі вантажі, які людина постійно піднімає, перевантажуючи спину. Якщо ж необхідність роботи з вантажами виключити не можна, то потрібно стежити за тим, щоб піднімати і переміщати їх правильно.
  5. Збалансовано харчуйтеся і при необхідності приймайте збалансовані вітамінно-мінеральні комплекси. Правильно підібрані вітамінні добавки, які може порекомендувати лікар залежно від віку та фізіологічного стану, забезпечать збалансоване харчування клітин усіма необхідними елементами.
  6. Спіть в анатомічно правильному положенні. Комфортне положення тіла і голови під час сну дозволить м'язам спини, оточуючим хребет, відновлюватися і зміцнюватися.
  7. Використовуйте масаж і теплове обладнання, щоб посприяти зняттю спазмів і зміцненню м'язів спини.

Устаткування TopRelax було спеціально розроблено для того, щоб посприяти зміцненню м'язів спини, поліпшення харчування цій галузі, зняттю спазмів і поверненню хребців в анатомічно правильне положення. Завдяки іонізації, вібраційному і іншим методам впливу, обладнання в повній мірі сприяє оздоровленню хребта і поліпшенню самопочуття.

Про те, як використовувати обладнання TopRelax від NovuMedical при наявності тієї чи іншої проблеми вам розкажуть фахівці демонстраційних центрів компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma