Enigma Enigma

Alex Noyt (Oleksandr Maliuchenko)

2021-10-25 10:01:04 eye-2 3350   — comment 0

За сприяння Укрпошти Ebay зробив нульову комісію для нових українських продавців

Для нових продавців з України, які зареєструються на Ebay з 25 жовтня до Нового року комісія торговельного майданчика буде 0% перші 3 місяці. До того ж підвищені ліміти на виставлені на продаж товари, доступ до курсу навчання і супровід персонального менеджера, який допоможе налаштувати новий магазин. А ще деякі нові продавці отримають до 200 безплатних оголошень від Ebay.

Про це написав СЕО Укрпошти  Ігор Смелянський.

Почнемо тиждень з позитиву 😊 CEO Компанії Apple Тім Кук сказав, що краще що може зробити бізнес-лідер - це створити робочі місця в бізнесі. І я з ним згоден. Немає нічого приємнішого, ніж почуття того, що ти комусь допоміг створити бізнес або дав роботу.
Сьогодні, завдяки спільній акції Укрпошта і eBay ми навчимо тисячі людей (крім 11 000 +, які вже це роблять) як відкрити свій бізнес і магазин на одній з найкрутіших міжнародних майданчиків. І цей бізнес, що дуже важливо, може працювати навіть в умовах коронавірусу, і успішно працювати.

І так, що отримає український бізнес, який вирішить з нами вийти на Ebay? Всі, хто зареєструється на платформі з 25 жовтня і до кінця року, отримає спеціальні умови: комісія Ebay за Ваш магазин буде 0% перші 3 місяці. Також, ви отримуєте підвищені ліміти на виставлені на продаж товари, доступ до курсу навчання і супровід персонального менеджера, який допоможе налаштувати Ваш магазин. А деякі (не всі 😊) отримають до 200 безкоштовних оголошень на майданчику, а також спеціальну підтримку від команди Ebay.

Все, що потрібно - це зареєструватися за посиланням: 

 Якщо все одно сумніваєтеся - подивіться відео на сайті E-Export School від Укрпошти, а 2 листопада, на YouTube каналі Укрпошти представники EBay вже все розкажуть в живу і дадуть відповідь на Ваші питання.

І хто знає, до чого призведе цей Ваш перший крок просування українського експорту на глобальному майданчику. А ми, своєю чергою, зробимо так, щоб швидко, якісно і звичайно за найкращими тарифами, доставити Ваші товари в США і в будь-яку іншу країну.

====================

Віддячити мені за текст дуже просто - криптовалютою SSLX від Sl8.

Що таке Sl8 і чому треба реєструватись зараз:

Стаття на АIN 

пост українською https://bit.ly/3Ao2m1K

пост російською https://bit.ly/3i4u6l1

Як активувати криптогаманець Sl8 https://bit.ly/39oQikJ

Інвайт для реєстрації a1yN7z

https://sl8.online/invite/a1yN7z

Мій нік у Слейт skyokey

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma