Enigma Enigma

Интересности

2020-11-16 08:58:55 eye-2 3216   — comment 0

ЖК «Семицвіт»: продаж квартир неподалік від центру Львова

Плануєте придбати нове житло, але важко визначитися з вибором? Все більше покупців віддають перевагу житловому комплексу Семицвіт продаж квартир у якому вже розпочато. Обираючи саме цей варіант, ви отримуєте можливість поєднати зручності сучасного мегаполіса та затишок первозданної природи. Це заповітна мрія багатьох - жити майже в самому центрі Львова та одночасно насолоджуватись усіма перевагами зеленої зони.

Близькість до центру надає велику кількість переваг потенційному покупцеві. Одна з них – це добре розвинута інфраструктура в найближчому оточенні. Поруч із ЖК розташовані школи та дитячі садочки, медичні заклади та аптеки, відділення банків та центри побутових послуг. Саме тому «Семицвіт» можна назвати маленьким і самодостатнім містечком посеред великого міста Лева.

Проєкт житлового комплексу передбачає будівництво власного торговельного центру, що виключає необхідність кудись їхати, аби придбати все необхідне для дому та столу. На території також буде облаштовано дитячий садочок, у який ви зможете відводити свою малечу. А у 15 хвилинах від ЖК розташована відома львівська опера, що є додатковим бонусом для поціновувачів прекрасного.

Спокійне місце поряд із центром

Зазвичай житло у центрі асоціюється з шумом, натовпом та безкінечною метушнею. Але все це – не про житловий комплекс «Семицвіт». Він дещо віддалений від центральних вулиць та знаходиться у досить тихому та спокійному місці, яке позбавлене суєти мегаполісу. Тут ви зможете відпочивати у парку (що знаходиться майже поряд) або дихати свіжим повітрям безпосередньо біля свого будинку. Забудовник передбачив у проєкті створення зелених зон відпочинку, в яких так затишно перебувати у будь-яку пору року.

Навколо ЖК немає великих підприємств, які забруднюють повітря, а з вікон відкривається чудовий вид на чудові зелені пагорби та на відомі далеко поза Україною архітектурні пам’ятки. Саме тому життя тут стане насолодою для вас та вашої родини. Важливим пунктом проєкту є створення ігрових майданчиків для дітей різного віку, тому вам не доведеться переживати за їхню безпеку. Вони завжди будуть у вас перед очима, що додасть спокою та комфорту.

Сучасні технології

Обираючи ЖК Семицвіт, ви отримуєте можливість придбати квартиру, площа якої становить від 35 до 147 кв.м. Завдяки цьому можна придбати житло для великої родини або молодої пари, що лише вирішила жити разом та шукає якісний бюджетний варіант.

Незважаючи на досить низькі ціни, забудовник використовує сучасні технології будівництва. Стіни будинку утеплені за допомогою «мокрого фасаду», який добре тримає тепло навіть у сильні холоди. Ліфти, виготовленні в Туреччині, максимально комфортні та небезпечні. На лоджіях використаний якісний пластиковий профіль та склопакети, які захищають житло від вітру та холоду.

Ще одна перевага, яка підтверджує, що саме цей житловий комплекс є ідеальним вибором для вашої родині – це вигідні цінові пропозиції на квартири від забудовника.

Підписуйтесь на наш Telegram канал Enigma